دكتر فرزاد گوهردهي مسئول گروه ارزشيابي دانشگاه علوم پزشكي مازندران هدف از اين ارزشيابي را بالابردن ارتقاء سطح كيفي بیمارستان و بيماران نیازمند ياد كردند
وی همچنین بااشاره به شناخت نقاط ضعف و مشکلات موجود در هر بيمارستان توسط گروه ارزشیابی کننده عنوان داشت پس از ارزشیابی بعمل آمده ازبیمارستانهاازسوی گروه ارزشیابی کننده فرصتی برای بیمارستانهای ارزیابی شونده بوجود می آید تا برای برطرف نمودن معايب ومشکلات موجود درآن اقدام و خدمات شايسته تری به بیماران ارائه نمایند.
دکتر گوهردهی بابیان این مطلب که با مصوبه وزارت بهداشت و درمان به دانشگاههاي علوم پزشكي اعلام مگردد را ملزم نموده که تا به کلیه مراكز درماني در سطح استان براساس چكليستي تنظيم و ابلاغیه اعلام نمایند تا درجهت خدمت رسانی بیشتر به بیماران قدم بردارند.
وي همچنين با بيان اين مطلب كه با ارزشيابي سالانه هر يك از مراكز درماني ميتوانند از نوع خدمات در حال اجراء و سطح كيفي و رضايتمندي باخبر ودرصدد برطرف نمودن آن برآیند ودر همین راستا گروه ارشیابی کننده براساس آن هر مركزرا در سطوح مختلف درجهبندي نموده كه به ترتيب درجه 1 درجه 2 و درجه 3 ميباشد و ملاک براي دريافت درجات خوب ارائه خدمات قابل قبول به بيماران ميباشد كه قسمتي از هزينههاي درمان این افرادراکسانی تشکیل مدهند كه بيمه هستندو توسط سازمان بيمهگري به بيمارستانها پرداخت ميگردد.
دكتر گوهردهي در خاتمه ضمن تقدير و تشكر از كاركنان و رياست و همچنين تيم مديريتي بيمارستان اشاره ای هم به آمادگي دانشگاه علوم پزشكي و معاونت درمان اين دانشگاه جهت بهينه ساختن اين بيمارستان با توجه به فراخور نام آن و بزرگترين بيمارستان اين استان هرگونه همكاري خبر داد.
دكتر سهراب صيادي رئيس بيمارستان امام خميني (ره) ساري ضمن خيرمقدم به گروه ارزشيابيكننده دانشگاه علوم پزشكي مازندران نتايج حاصله از اين ارزشيابي را نقطه قوتي براي مسئولين و كاركنان اين مركز دانستند و يادآور شدند كه با ارزشيابيهايي كه صورت ميگيرد، مطمئناً مايك قدم به سمت تعالي و رشد خواهيم رفت و اميدواريم كه نتايج حاصله از اين ارزشيابيها مثبت باشد.
وي همچنين بازديد از بخش ÏÇÜ3 كه بخش تازه تأسيس هم است و با توجه به شرايط موجود و نياز شديد به كمبود تخت ÏÇÜ در اين استان راهاندازي شداظهار امیدواری کردكه با همكاري مسئولين دانشگاه علوم پزشكي مازندران جهت تقويت فضاي فيزيكي و تجهيزات براي گسترش تختهاي ÏÇÜ در اين مركز همكاريهاي بيشتر به عمل آيد.
دكتر صيادي همچنين خلاصه اجمالي از عملكرد سال 1388 و اقدامات تجهيزاتي سال 88 توضيحاتي ارائه نمودند.
در ادامه آقاي دكتر عبدالحسين فرهادي مدير داخلي اين بيمارستان ضمن تقدير و تشكر از گروه ارزشيابي كننده دانشگاه علوم پزشكي مازندران كمبود تختهاي ÏÇÜ را از مشكلات حاضر استان و بيماران نيازمند بر آن دانست و از آنجائي كه اين مركز به عنوان مركز پايلوت و سانترال استان ميباشد و بمياران نيازمند و مراجعه كنندگان زيادي جهت تخت ÏÇÜ به اين مركز رجوع ميكنند تختهاي ÏÇÜ بيمارستان تا قبل از راهاندازي بخش ÏÇÜ3 نبودند و بنا به پيشنهاد اين بيمارستان و موافقت معاونت محترم درمان دانشگاه جهت ساخت ÏÇÜ جديد اقدام و راهاندازي گرديد كه در حال حاضر مقداري از نيازهاي بيماران و مردم شريف استان حل گرديد.
دكتر فرهادي همچنين با اشاره به كمبود فضاي فيزيكي براي تختهاي موجود در آن بخش و نداشتن پزشك متخصص بيهوشي براي هر يك از بخشهاي ÏÇÜ و همچنين كمبود نيروي انساني را از مشكلات اين بخش ياد كرده و از مسئولين و معاونت درمان دانشگاه خواستند تا توجه بيشتري به اين بخش از درمان بيمارستان داشته باشند.
وي همچنين با بيان اين مطلب كه خوشبختانه در حال حاضر ما در بحث درمان بيماران در اين بيمارستان مشكلي نداريم و روز به روز روند رو به رشدي را در پيش داريم.